TULEVAT MATKAT ja TAPAHTUMAT

Kesän 2023 harjoitusleiri

Olemme suunittelemessa harjoitusleiriä pidettäväksi ensi kesänä / syksynä.  

Leirillä on tarkoitus tehdä kovia yhteisharjoituksia, hienoja vaelluksia sekä keskittyä teknisen osaamisen parantamiseen rullasuksilla. Haluamme myös keskustella avoimesti urheiluun liittyvistä kysymyksistä ja parantaa leiriläisten tietotaitoa omasta harjoittelusta.

Leiri sopii kaikentasoisille ja on hyvä paikka startata treenit kohti talven 2024 tavotteita.

Nyt haluammekin kuulla teitä ja kysymme, mikä olisi leirille paras ajankohta ja paikka sen järjestämiseksi. Vastaa kyselyyn oikealla mikäli haluat lähteä mukaan leirille.

Leirin hinta varmistuu kun aika ja paikka on lyöty lukkoon. Ilmoittautumiset kerätään vasta sen jälkeen, joten kyselyyn vastaaminen ei ole sitova ilmoittautuminen.

Talven 2024 kilpailumatkat

Olemme suunittelemessa kilpailumatkaa / matkoja pidettäväksi talvella 2024.

Ajatus lähti siitä, että haluaisimme viedä isomman porukan johonkin hiihtotapahtumaan nauttimaan lajista, olosuhteista, sekä kauniista maisemista. Hiihtotapahtumiin matkustaminen voi olla stressaavaa ja vaikeaa, välineiden ja voiteluiden ja muuttuvien olosuhteiden takia. Siksi haluaisimmekin järjestää pienen kynnyksen hiihtomatkan, johon sinun ei tarvitse kuin ilmoittautua. Matkan tarkoitus on, että sinä olet urheilija, jolle reissuun lähteminen on ainoa mistä sinun pitää huolehtia, me hoidamme kaiken muun.

Matkat sopivat kaikentasoisille, olet sitten ensikertalainen tai kokenut kilpailija. 

Nyt haluammekin kuulla mielipiteenne ja kysymme, mitkä tapahtumat kiinostaisivat teitä? Tapahtuma voi olla niin kotisuomessa, kuin ulkomaillakin. Vastaa kyselyyn oikealla ja kerro mihin tapahtumaan lähtisit meidän kanssamme.

Matkojen hinnat varmistuvat, kun tapahtumat ovat lyöty lukkoon. Ilmoittautumiset kerätään vasta sen jälkeen, joten kyselyyn vastaaminen ei ole sitova ilmoittautuminen.

Äänestä kesän 2023 leirin ajankohtaa ja paikkaa

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.

Äänestä talven 2024 matkojen kohteita

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.