Valmentajat

Eetu Isometsä

Päävalmentaja

Eetu Isometsä. Pelaan ammatikseni golfia ja olen yrittäjä. Lukion jälkeen olen suorittanut kansainvälisen personal trainer koulutuksen, sekä suomen puolustusvoimien urheilukoulun valmentajakurssin. Tällä hetkellä hiihdän myös kilpaa kansallisella tasolla. Olen saavuttanut 3 SM-mitalia, kahdesta eri lajista.

Valmentajana haluan auttaa ihmisiä samalla intohimolla ja energialla, oli sitten kyseessä huippu-urheilija tai vasta-alkaja. Haluan aina haastaa urheilijaa ja itseäni. Mielestäni tärkein kysymys harjoituksia suunnitellessa ja tehdessä on, että miten tämä kyseinen harjoitus tekee sinusta paremman. 


Jari Isometsä

Karpaasi

Jari Isometsä, seitsämänkertainen arvokisamitalisti, nelinkertainen maailmancup osakilpailuvoittaja ja 50-kertainen SM-mitalisti. Jari osallistui jo aktiiviaikanaan omaan valmennukseensa yhdessä valmentajansa kanssa ja on siitä asti ollut jollain tavalla mukana valmentamisessa. Tällä hetkellä Jari vastaa mm. naisten salibandyn hallitsevan suomenmestarin SB-pron fysiikkavalmennuksesta.


Katariina Lonka

Tekniikkavalmentaja, Hieroja

Katariina Lonka, hiihdon Suomenmestari. Katariina hiihtää kilpaa Ikaalisten urheilijoiden riveissä ja tähtää Suomen maajoukkueeseen. Hiihdon ohessa Katariina on valmistunut ylioppilaaksi ja urheiluhierojaksi. Uutena tuotteena voitkin nyt varata myös itsellesi ajan hieronnasta.